• Vinfabrik för egna frukter

Vinfabrik för egna frukter

Pris
Kvalitet
47 recension(er)
366,00 kr

Status: I lager

ELLER

Kundrecensioner

Artiklar 1 till 10 av totalt 47

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  1. Lätt förstålig och använd utrustning recenserad av Anders on 2018-04-26
    Kvalitet
    Pris

    Bra och enkel beskrivning hur man skall kunna brygga vin på skörden från den egna trädgården, skall bli kul att pröva fram i höst

  2. Kanon pris recenserad av Kenny on 2018-03-12
    Kvalitet
    Pris

    Snabb leverans och bra nybörjarkit

  3. Mycket bra recenserad av Axel on 2018-02-06
    Kvalitet
    Pris

    snabb och perfekt leverans - mycket bra kvalitet

  4. Mycket bra! recenserad av Anders on 2017-10-18
    Pris
    Kvalitet

    Snabb leverans och bra med recept, -perfekt för mig som nybörjare. Nu några dagar efter beställning så puttrar det för fullt i jäsröret. Det enda egentligen var att korkarna var omärkta så lite oklart om de ska blötläggas eller ej. Finns ju gott om tid att ta reda på det fram till buteljering så ingen big deal.

  5. Enkelt och smidigt recenserad av John Samuelsson on 2017-10-15
    Pris
    Kvalitet

    Har precis hävt över vinet i den 2:a hinken igen. Börjar klarna nu, men jag undrar lite hur mycket socker man skall söta upp med. Alltså hur mycket behövs för att det skall märkas. Sötade med 0.5 dl igår, är det för lite för att känna något???
    All bottensats är nästan borta. Skall prova korkmaskinen strax.

    Kommer lätt återkomma till PGW.

  6. Mycket nöjd recenserad av peter on 2017-08-29
    Pris
    Kvalitet

    Kanon allt som behövs för att tillverka vin på druvor

  7. Bra och prisvärd recenserad av Aleksandra on 2017-07-31
    Pris
    Kvalitet

    Bra och prisvärda produkter. Snabb leverans. Allt fanns med och lite till. Fint att hävert och jäsningsmätare ingår.

    Jag saknar däremot att kunna välja mellan något av följande istället för korkverktyg/korkar:
    *Ett x-tra jäsrör
    *En termometer för de två temperaturmätningarna i medföljande recept.

    Jag tror vi som kunder hade uppskattat flexibiliteten.

    Hej
    Mycket bra tips, redan inskickat för utveckling.
    Tack & Trevlig dag
    PGW

  8. Bra och prisvärd recenserad av Johnny on 2016-12-02
    Kvalitet
    Pris

    Bra och prisvärda produkter. Snabb leverans. Saknar däremot ett rör/vattenlås till det ena kärlet. Det blev en stor volym och båda kärlen behövdes!

  9. Mycket bra produkt recenserad av Arne on 2016-10-25
    Pris
    Kvalitet

    Mycket bra produkt så här långt.
    Första vinet på äpplen och rönnbär puttrar så hemtrevligt i hinken. Om någon vecka vet vi resultatet.

  10. 6 recenserad av Anita on 2016-10-24
    Pris
    Kvalitet

    Jag tycker det känns lättanvänt. Har satt en omgång med vin på druvor och det puttrar på bra i hinken.

Artiklar 1 till 10 av totalt 47

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Skriv din recension

Du recenserar: Vinfabrik för egna frukter

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Pris
Kvalitet