• Jässats Universal
  • Jässats Universal
  • Jässats Universal Manual

Jässats Universal

Pris
Kvalitet
37 recension(er)
43,00 kr

Status: I lager

ELLER

Kundrecensioner

Artiklar 1 till 10 av totalt 37

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  1. pålitlig arbetshäst recenserad av Christina on 2017-11-27
    Pris
    Kvalitet

    Som standard att börja jäsningsprocessen helt klart det tryggaste alternativet där allt nödvändigt kommer på plats samtidigt

  2. Verkar ok, allt man kan behöva i en påse utan att tänka själv. recenserad av Stefan on 2017-11-12
    Kvalitet
    Pris

    Jäsningen har kommit igång ordentligt.
    Använde äpplen.
    Fallfrukt som jag har pastöriserat.

  3. Tio Stjärnor recenserad av Per Anders on 2017-11-01
    Pris
    Kvalitet

    Svårt att få bort kolsyra efter jäsning

  4. Utmärkt recenserad av Berit Linnea Margareta on 2017-10-30
    Pris
    Kvalitet

    Jag har alltid blivit nöjd med den här jässatsen

  5. utmärkt recenserad av Anna on 2017-10-24
    Pris
    Kvalitet

    För tidigt att uttala mig hur vinet blev för det jäser fortfarande.

  6. Lättanvänd recenserad av Gustaf on 2017-10-20
    Pris
    Kvalitet

    Lätt att använda. Bra beskrivning

  7. Mycket bra recenserad av Lars on 2017-10-09
    Pris
    Kvalitet

    Efter att ha använt mig av jässatsen och fått igång jäsning utan problem (följde enkelt recept och anvisningar) är jag jätte nöjd.

  8. Mckt nöjd. recenserad av Thomas on 2017-09-22
    Kvalitet
    Pris

    Mycket nöjd, s snabb leverans och lättförståelig användarbeskrivning.

  9. vadå? recenserad av Ralf on 2017-09-19
    Pris
    Kvalitet

    Jässatsen innehöll inte separata påsar 1A och 1B utan påse 1 med allt. Då kunde jag inte använda enzym och separat jäst. Enl. bruksanvisningen skall 1A och 1B finnas.

  10. Mycket bra recenserad av Matts on 2017-08-03
    Pris
    Kvalitet

    En bra produkt som ger ett bra vin. Tyvärr saknades påse 1, enzymer, i en av förpackningarna jag köpte senast..

Artiklar 1 till 10 av totalt 37

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Skriv din recension

Du recenserar: Jässats Universal

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Pris
Kvalitet