Trygg Ehandel
0item(s)

Du har inga varor i din varukorg..

  • Stora Jäskitet Vin

Stora Jäskitet Vin

Pris
Kvalitet
25 recension(er)
299,00 kr

Status: I lager

ELLER

Kundrecensioner

Artiklar 1 till 10 av totalt 25

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  1. Mycket nöjd kund review by Marita on 2017-11-06
    Kvalitet
    Pris

    Lätt att få kontakt och snabb leverans. Varorna uppfyller alla krav!

  2. Utmärkt men ej komplett review by Christian on 2017-09-11
    Pris
    Kvalitet

    Mycket bra kvalitet men glöm ej komplettera med mätglas till Öschlemetern. Helst i plast då den är mycket ömtålig! Vi valde också att senare komplettera med jäsrör med kol för att slippa jäslukten. Lock utan hål är också praktiskt och något vi kompletterade med.

  3. Mycket bra review by Ulf on 2017-08-29
    Pris
    Kvalitet

    Jättebra kit o snabb leverans
    Mvh Uffe

  4. thumb up! review by Conny on 2017-08-15
    Pris
    Kvalitet

    Jäkligt bra sida med snabb leverans på grejerna.
    Det blir fler besök! :)

  5. Bra review by Ante on 2017-03-22
    Kvalitet
    Pris

    Känns som gedigna och bra grejer

  6. 10 review by Trude on 2017-03-03
    Pris
    Kvalitet

    Allt som behövs för att starta i ett paket är ju toppen...störta plusset är att det finns handtag på tunnorna, underlättar flytt och lyft av tunnan. Bäst av allt är ju priset. Rekommenderas om man vill sätta igång med vin.

  7. Mbra review by roland on 2016-12-15
    Pris
    Kvalitet

    Mbr

  8. Bra produkt, illa hanterat. review by Julius on 2016-11-09
    Kvalitet
    Pris

    Jag är jättenöjd med produkten i sig. Jäskärlen fungerade glimrande, likaså korkapparaten, häverten och jäskorken.

    Jag blev dock besviken på två mindre detaljer; det hade varit en mycket liten kostnad och till stor nytta om det ingått en andra jäskork, alternativt om det varit tydligare indikerat att det endast ingår en. Öschlemetern (alkoholmätaren) var tyvärr packad på ett sätt som böjde det skyddande röret i sidled vilket resulterade i en trasig mätare och ett rör fullt med glassplitter. Detta upptäckte jag dessvärre efter bryggning då det var i senaste laget att reklamera.

    Förutom de två detaljerna var det en lysande produkt.

    Svar:

    Hej
    Jag har skickat mail till dig om detta, och självklart skickar vi en ny.
    Bara höra av dig om det är något mer.
    Trevlig dag
    Mvh
    PGW

  9. Två jäskorkar vore smart. review by Julius on 2016-10-27
    Pris
    Kvalitet

    I helhet är jag nöjd med kitet - det är bra grejor kort sagt. Det stör mig dock att det bara ingick en jäskork till de två jäskärlen.
    Jag får skylla mig själv som antog att det ingick två (trots att det står att det ingår en) men det är likväl störigt. Förslagsvis kastar ni in en andra så att det blir mer logiskt.

  10. Projektingenjör, finansingenjör review by Lars Håkansson on 2016-10-13
    Pris
    Kvalitet

    Stående med 30 kg vindruvor från egen odling, var det bara att söka på webben, jag fann, och beställde, de hade tänkt på allt i paketen, de va bara att sätta igång, 5 timmar, sedan stod vinfabriken på rätt ställe, utan med rumstemp.
    Dagen efter kluckade det bra från min vin fabrik.
    Bra service, jag fick vad jag beställde, betalningen gick smärtfritt, NU väntar jag på en leverans till, jag har fler druvor.

Artiklar 1 till 10 av totalt 25

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Skriv din recension

Du recenserar: Stora Jäskitet Vin

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Pris
Kvalitet