• Vinställ Metall 100 flaskor

Vinställ Metall 100 flaskor

Pris
Kvalitet
22 recension(er)
611,00 kr

Status: I lager

ELLER

Kundrecensioner

Artiklar 1 till 10 av totalt 22

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  1. Mycket bra från beställning till på plats recenserad av Eva on 2018-09-03
    Pris
    Kvalitet

    Uppfyller mina krav, fungerar perfekt som enkel förvaring av vinflaskor.
    Lätt att montera

  2. Bra att kunna se alla flaskor i vinkällaren recenserad av Ronny on 2018-04-11
    Pris
    Kvalitet

    Köpte 3 st 100 flaskors och 1 st 50 flaskors. Har ställt dem ovanpå varandra, trots att PGW inte rekommenderar det.
    Jag bedömde dock att rejäla skruvar i väggen samt att jag kopplade ihop benen skulle räcka.
    Enkelt att montera och sätta upp och nu kan jag se varenda flaska i vinkällaren.

  3. Enkelt och bra vinställ recenserad av Jörgen on 2018-04-03
    Pris
    Kvalitet

    Enkelt och bra vinställ för hemmabruk. Det är något trångt mellan hyllorna så man får se upp med lite tjockare flaskor, de drar lätt med sig andra. Vidare är det något rangligt så det är en bra idé att fästa hyllan i väggen. Det finns hål för det i konstruktionen.

  4. Ett kompakt, byggbart och mycket prisvärt vinställ. recenserad av Tomas on 2017-12-30
    Pris
    Kvalitet

    Man kan ställa vinställen ovanpå varandra vilket jag gjorde med två lika vinställ. På en golvyta av 100x30 cm får 200 flaskor plats. Då vinställen i bakkant skruvas i väggen blir det också mycket stadigt. En fördel med denna typ av vinställ är att alla flaskor är individuellt åtkomliga utan omflyttning. Enda problemet var att medföljande hålpluggar var för stora för de medföljande väggskruvarna så jag bytte till tunnare pluggar som jag redan hade.

  5. Fem stjärnor recenserad av Nicholas on 2017-07-24
    Pris
    Kvalitet

    Perfekt prisvärt vinställ till min källare

  6. 6 recenserad av Harrieth on 2017-07-13
    Pris
    Kvalitet

    Helt ok men något klent material.

  7. Toppen bra! recenserad av Maja on 2017-03-08
    Pris
    Kvalitet

    Jätte fint och praktiskt vinställ! Lätt att montera, super snabb leverans å bra service! Bara PLUS

  8. Bra recenserad av Ulrika Maria Louise on 2016-12-26
    Pris
    Kvalitet

    Enkel att montera.

  9. Enkelt men bra vinställ recenserad av Tomas on 2016-08-16
    Pris
    Kvalitet

    Vinstället är mycket enkelt och därmed också lätt att montera. Flaskorna syns tydligt så det är lätt att hitta det man söker. Trots den enkla konstruktionen ser det propert ut.

  10. Bra recenserad av Dan on 2016-07-28
    Pris
    Kvalitet

    Snabb leverans och stället var monterat på 10 min.

Artiklar 1 till 10 av totalt 22

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Skriv din recension

Du recenserar: Vinställ Metall 100 flaskor

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Pris
Kvalitet