Trygg Ehandel
0item(s)

Du har inga varor i din varukorg..

  • Chateau 7-dagars Vitt Vin

Chateau 7-dagars Vitt Vin

Pris
Kvalitet
100 recension(er)
125,00 kr

Status: I lager

ELLER

Kundrecensioner

Artiklar 1 till 10 av totalt 100

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 10
  1. bra review by Niklas on 2017-10-31
    Pris
    Kvalitet

    Det var bra jag har köpt det förut det står på jäsning nu.
    Med vänlig hälsning Niklas

  2. Bra och prisvärt. review by Bertil on 2017-10-30
    Pris
    Kvalitet

    Mycket bra service och snabba leveranser.

  3. Mycket bra review by Eva on 2017-10-03
    Pris
    Kvalitet

    Mycket prisvärt. Har man tålamod och lagrar det 6-8 veckor är det ett mycket bra bordsvin.

  4. Överlag mycket bra review by Tessie on 2017-09-30
    Kvalitet
    Pris

    Första gången vi gör vin. jag hade dessutom bara 3kg bryggsocker. Tyckte de va omöjligt att avgöra när det var klart. Bubblade på som tusan hela tiden och skummade så ja fick skaka flera ggr. Kolsyran skakade jag iaf en timme på slutfasen. Men idag är det 9e dagen, har stått på klarning nästan ett dygn och har tid kvar, men tog en testsmutt.
    Otroligt god smak. Jag tyckte det var lite klent, som citronsaft, medans karln tyckte det var perfekt. Så helt klart värt högt betyg men får bara en fyra då det var dessa småsaker jag tyckte inte höll för perfekt betyg. Men kommer nog klassa för en femma om någon vecka

  5. Bra vin till lågt pris. review by Tore on 2017-08-23
    Pris
    Kvalitet

    Tycker smaken var riktigt bra absolut att jämföra med dyrare.

  6. Snabbt enkelt review by Lennart on 2017-08-09
    Pris
    Kvalitet

    Jag har tröttnat på att skaka lat som jag är så jag har inhandlat en färgblandarstav på Jula för 19.90kr och sätter den i borrmaskinen
    det blir superenkelt att få bort all kolsyra och jag sedan jag började med färgblandarstaven har jag alltid fått ett kristallklart vin.

  7. 10 review by Ingela on 2017-07-12
    Pris
    Kvalitet

    Ett mycket gott, fruktigt vin som jag dock själv justerar sockerhalten på. Jag använder endast 3,2 kilo socker då jag tycker att det annars blir för sött. Självklart blir alkoholhalten lägre, ca 9-10, men enligt min smak och åsikt är det att föredra. Många av mina vänner som har smakat tycker om hur detta vin är och jag har rekommenderat det till flera som också senare även de har prövat på er enkla och fina vinsats.

  8. Som vanligt snabb och bra service och gott vin. review by Bertil on 2017-07-12
    Pris
    Kvalitet

    Som vanligt otroligt snabb och bra service.

  9. 6 review by Bengt-Erik on 2017-07-05
    Pris
    Kvalitet

    Super bra vin bra klass

  10. 6 review by Bengt-Erik on 2017-07-04
    Pris
    Kvalitet

    Super bra vin bra klass

Artiklar 1 till 10 av totalt 100

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 10

Skriv din recension

Du recenserar: Chateau 7-dagars Vitt Vin

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Pris
Kvalitet