Trygg Ehandel
0item(s)

Du har inga varor i din varukorg..

  • Sabreringssvärd
  • Sabreringssvärd

Sabreringssvärd

Pris
Kvalitet
12 recension(er)
471,00 kr

Status: I lager

ELLER

Kundrecensioner

Artiklar 1 till 10 av totalt 12

per sida
  1. 1
  2. 2
  1. Ej äkta vara review by Patrik on 2017-08-15
    Pris
    Kvalitet

    Det här visade sig vara en kinesisk kopia, ej en äkta LaGuiole. Googlade lite på LaGuiole och det verkar vara lite av en djungel. Samma särdeles säljs på flera ställen, även i lite dyrare märkesbutiker, vissa till betydligt högre pris än vinshoppen. Samtliga är dock kinesiska kopior. Det är tydligen så att LaGuiole inte är ett skyddat varumärke utan endast namnet på en by där sådana här svärd tillverkas. Därmed är det fritt fram för vem som helst att sälja varor under det namnet. En "äkta" LaGuiole skall dock vara tillverkad i Frankrike och kosta ca:a 260 €. /Patrik, Göteborg

    Hej
    Kopia är det inte, men helt riktigt finns det flera. Det är en mycket stor prisskillnad precis som du säger, men det framgår ganska tydligt med det pris som vi tar på Vinshoppen och om du tittar på de andra som tillverkar under samma varumärke. Med det sagt så är det tråkigt att du inte känner dig nöjd med ditt köp, och då är du mer än välkommen att höra av dig till oss så ska vi hjälpa dig.

    Mvh

    PGW

  2. Kanon! review by Joakim on 2017-01-23
    Pris
    Kvalitet

    Snygg enkel, grymt prisvärd!

  3. Allt motsvara förväntningarna! review by Lena on 2017-01-18
    Kvalitet
    Pris

    Fin produkt i fin trälåda. Snabb leverans.

  4. Toppen review by Fredrik on 2016-12-27
    Pris
    Kvalitet

    Bra kvalitet snabb leverans!!

  5. Underbar present review by Milla on 2016-12-20
    Pris
    Kvalitet

    Present som passar precis alla! Gå bort-present, födelsedagspresent, bröllopspresent, midsommarpresent, nyårspresent, julklapp. Passar till alla tillfällen!

  6. 5 review by Rose-Marie on 2016-12-15
    Kvalitet
    Pris

    Väldigt snygg och blir väldigt exklusiv då den ligger i en trälåda.

  7. Snygg, men lite "billig" review by Håkan on 2016-07-25
    Pris
    Kvalitet

    Snygg modell med den klassiska Laguiole-designen, och till oslagbart pris. Men rätt kass trälåda med slarvigt tryck och lite "billig" känsla i utförandet. Franskt namn, kinesisk tillverkning.

  8. ChamPANG! review by Marcus RT133 on 2016-04-22
    Pris
    Kvalitet

    Självklart skall man öppna Champagne med ett PANG ;)
    Riktigt bra kvalitet på Laguiole´s sabreringssabel.
    Bra pris, snabb leverans som dessutom levererades i en trevlig trälåda, perfekt som en present!

  9. Utmärkt! review by Peter on 2016-04-12
    Pris
    Kvalitet

    Snyggt svärd i helhet. Bra handtag och fin klinga. Något sämre träask, men den bryr jag mig inte om.

  10. Mycket prisvärt och snabb leverans review by Charlotte on 2015-12-29
    Pris
    Kvalitet

    Mycket prisvärt och snabb leverans. Extra plus att sabreringssvärdet ligger i en trälåda, vilket inte syns på bilden när vi beställde. Vi är väldigt nöjda, det blev en uppskattad julklapp.

Artiklar 1 till 10 av totalt 12

per sida
  1. 1
  2. 2

Skriv din recension

Du recenserar: Sabreringssvärd

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Pris
Kvalitet