Produktrecensioner

Artiklar 1 till 20 av totalt 4201

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 211
Kork 22x38 Siliconbeh. 30-p
Ratings:
Bra kork.
Fungerade perfekt med korkmaskin och ser inget läckage från flaskorna så verkar fungera fint.
Fredrik - Created at 2018-10-04 17:43:31
FC Lyxetikett Rosévin
Ratings:
Fina och klistrar bra.
Böt en disktrasa lägg etiketten på den och dutta med fingrarna sätt fast på flaskan enkelt och smidigt.
Fredrik - Created at 2018-10-04 17:43:30
FC Lyxetikett Merlot
Ratings:
Fina och klistrar bra.
Böt en disktrasa lägg etiketten på den och dutta med fingrarna sätt fast på flaskan enkelt och smidigt.
Fredrik - Created at 2018-10-04 17:43:30
Krympfoliehätta v/g  30-p
Ratings:
Bra mot läckage
Flaskorna blir finare ser proffsigare ut.
Fredrik - Created at 2018-10-04 17:43:30
Krympfoliehättor guld 30p
Ratings:
Bra mot läckage
Flaskorna blir finare ser proffsigare ut.
Fredrik - Created at 2018-10-04 17:43:30
Krympfoliehättor r/g 30-p
Ratings:
Bra mot läckage
Flaskorna blir finare ser proffsigare ut.
Fredrik - Created at 2018-10-04 17:43:30
Krympfoliehättor s/g 30-p
Ratings:
Bra mot läckage.
Flaskorna blir finare ser proffsigare ut.
Fredrik - Created at 2018-10-04 17:43:30
Prestige Rom Black Baccara
Ratings:
Mycket bra.
Mycket bra.
Roger - Created at 2018-10-03 09:17:29
Prestige Cognac Carte Noir
Ratings:
Mycket bra.
Mycket bra.
Roger - Created at 2018-10-03 09:17:29
Aktivt kol Megasorb. 10 liter
Ratings:
4
Mycket effektivt
göran - Created at 2018-10-02 13:10:16
Guld-Turbo
Ratings:
4
kan någon gång neka att starta jäsningen
göran - Created at 2018-10-02 13:10:16
Hävert
Ratings:
Tror den läcker
Man suger ju i slangen när man ska börja ta ur vätskan. men varje gång jag låste slangen med klämman så gick vätskan tillbaka och rörde runt i slammet i botten på vinet.. Jag tror att röret släppte in luft.
Britt - Created at 2018-09-28 06:14:34
Extraduk till Saftsil
Ratings:
Helt ok
Helt ok
Britt - Created at 2018-09-28 06:14:34
Konisk Kork 25/30 x 26
Ratings:
Ej nöjd
Köpte korkar av kork. Dålig kvalité, glest korkmaterial, ömtåliga!
Börje - Created at 2018-09-27 15:50:29
Vinjäst Edelmans Tokayer
Ratings:
56,00 pluss frakt 69,00
Rätt produkter rätt pris snabb leverans,allt fingerar bra.
Bengt - Created at 2018-09-27 15:12:56
Mangrove Jack's Ciderjäst
Ratings:
Mycket bra och många intressanta varor.
Det har gått "jättebra" med vinjästen som jag köpte förra hösten. Vad som jag tycker är mest fantastiskt är dom ÄKTA vinjästen som Ni har i sortimentet. Ciderjästen som jag köpte och gjorde cider på ifjol blev väldigt lyckad. Har börjat gå i tankarna att prova brygga öl också så småningom. Och TACK, för de snabba leveranserna. Toppen. Hälsningar. Agnetha Jaufrin.
Agneta - Created at 2018-09-27 13:37:18
Vinfabrik för egna frukter
Ratings:
4
Innehöll det man behöver för att komma igång
Jan - Created at 2018-09-27 10:39:32
Jässats - PGW:s Cider
Ratings:
10
Vi är jätte nöjda o tack för snabb leverans Det står o puttrar för fullt Det enda är att paketet var trasigt så foten som mätglaset ska stå på var trasigt
Marita - Created at 2018-09-26 13:57:03
Klarningsmedel A + B
Ratings:
Ökad grumlighet
Tyvärr ökad grumlighet. Försökte en omgång till utan effekt på ett par dygn
Sven - Created at 2018-09-26 09:35:01
Packning till 2-tum Mejerikoppling
Ratings:
klart godkännt
Allt fungerade perfekt.
ulf - Created at 2018-09-26 08:19:50

Artiklar 1 till 20 av totalt 4201

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 211