Produktrecensioner

Artiklar 1 till 20 av totalt 3555

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 178
Tändare Double BlueFlame
Ratings:
Bra
Dessa tändare är bra.
Carina - Created at 2018-02-12 15:10:14
Glas Ramlösa Kupa
Ratings:
5
Bra kvalitet. Snabb service.
Magnus - Created at 2018-02-12 13:24:12
Prestige Sliwovits
Ratings:
Alldeles för dyrt
Strands är billigare och lika bra
Ola - Created at 2018-02-12 10:15:59
PGW Bergamottolja
Ratings:
Bästa oljan på marknaden
Klar, ren äkta bergamotte olja, inte nån naturidentisk arom, eller ester, räcker med 16ml för 2,5kg snus, om man önskar det ska smaka som svenska tobaks generalsnus, noterade att nån fått beskt snus av att ha i för mkt, men bergamotte i sig är inte beskt, låter mer som att personen ifråga bränt snuset vid bakningen, vilket är lätt hänt om baktiden blivit för lång, eller temperaturen för hög, undvik att låta temperaturen gå över 90 grader, mellan pekfingret och tummen, kan man säga att temperaturen bör ligga mellan 82-92 grader, med en medeltemperatur däremellan, de flesta moderna ugnar som inte är utslitna eller ngt fel på, brukar ha tio graders spann, mellan på och avslag, Så det stiger eller sjunker hela tiden. Då ungnen slår till eller från, lita inte på skalan på ugnens temperaturvred, använd en digitaltermometer, med givaren nedstucken i snuset, och ljustera in tempen exakt, brukar vara under 50 grader på de flesta ungnars skala på temperaturvred, Och ha ugnen inställd så att den endast ger värme ifrån botten av ugnen, 16-18 Tim vid ovan angiven temperatur, ger ett ljust nikotinstarkare snus, 24-36 Tim ger ett mörkare lite mindre nikotinstarkt snus, typ Norrlandsnus, Nå, allt jag skrivit här, stämmer om den temperatur jag angivit hålls, men såklart kan även detta variera beroende på vad för tobak som används, och andra faktorer också, som sagt, mellan tummen och pekfingret, Bergamottoljan håller hursom högsta kvalitet, och har alltid gjort så, under alla år som pgw sålt denna produkt, som jag nu recenserar, har köpt en hel del då jag snusar löjligt mkt, men blir ju så när man har så mkt gott snus, till så bra pris
Johan - Created at 2018-02-10 23:00:37
Nybörjarkit Mjöd 4L
Ratings:
Bra
Allt kom mkt väl förpackat, Inget att anmärka på mkt nöjd
Nils - Created at 2018-02-08 18:05:51
Honung 1250 g
Ratings:
Bra
Smakar bra
Nils - Created at 2018-02-08 18:05:51
Patentkorkspackning
Ratings:
Utmärkt! Tur att VinShoppen.se finns!
Mkt svår produkt att få tag i annars. Gamla korkar till glasflaskor med keramisk propp och bygellås försedd med gummipackning torkar lätt. Kul att kunna "uppdatera" flaskor av denna typ!
Sven - Created at 2018-02-08 13:47:37
Ekens Lantvin, Röd
Ratings:
Bra och gott!
Var andra vinsatsen som jag satt någonsin, vart klar senhösten. Mycket nöjd med smak kanske skulle alkoholhalten varit något högre (;
Ulf - Created at 2018-02-08 11:55:11
Ekens Rosé
Ratings:
Helt nöjd!
Var första satsen vin jag satt någonsin. Vart klar i höstas och smakade mycket gott , möjligen skulle alkoholhalten varit något högre. Vart mycket nöjd(
Ulf - Created at 2018-02-08 11:49:37
Chateau 7-dagars Rött Vin
Ratings:
Aldrig mer bolaget!!
Första ggr med denna snabbsats. Vart klart igår och provade några flaskor. Mycket nöjd med smak alkohol halten blev allt bra då jag vart rätt glad i hatten och lite rund under fötterna redan efter en flaska. Köpte en alkohol mätare för vin men den funkar inte har provat även med bolags vin. Denna produkt kommer jag fortsätta med och blir resultaten ungefärliga så köper inte jag vin på bolaget någon mer gång. (;
Ulf - Created at 2018-02-08 11:41:14
Skärstål par Coobra Skärmaskin
Ratings:
Bra
Snabb och bra leverans
Roy - Created at 2018-02-07 10:21:36
Plastdunk. 5 lit
Ratings:
10
Toppen kvalite
Magnus - Created at 2018-02-07 09:29:00
Vikingturbo 24 timmars
Ratings:
10
Bra produkt!!
Magnus - Created at 2018-02-07 09:29:00
Tappkran Party Star t. 5 lit f
Ratings:
9
prisvärd tappkran som fungerar mycket bra
Erik - Created at 2018-02-06 15:35:20
Vinfabrik för egna frukter
Ratings:
Mycket bra
snabb och perfekt leverans - mycket bra kvalitet
Axel - Created at 2018-02-06 10:42:05
Gafflar till Skärmaskin Metall
Ratings:
Inte använt ännu
Var bara 1 blad står gafflar på beställningen
Karin - Created at 2018-02-05 15:06:37
Chateau 7-dagars Vitt Vin
Ratings:
Prisvärt!
Ett oerhört bra och mycket prisvärt vin. Har du aldrig gjort vin förut skall du testa detta. Använd bryggsocker och när vinet är klart, ca en timme att "bubbla" ur vinet med t.ex en akvariepump och du har ett vin som är jämförbart med systembolagets vita.
Thomas - Created at 2018-02-05 14:30:04
Ekens Chardonnay 8,5 kg
Ratings:
3,5
Jag har prövat dessa viner förut så att jag vet att dom är bra. Men jag kan ej förstå att två dagar efter jag hämtat ut vinsatserna så får jag ett Mail från er med rejält sänkta priser!! Jag har ringt er,men ni vägrar svara?!
Lars Sune Mikael - Created at 2018-02-05 13:23:21
Ekens Pinot Noir 8,5 kg
Ratings:
3
Gott
Lars Sune Mikael - Created at 2018-02-05 13:23:21
Nybörjarkit Mjöd 4L
Ratings:
Trevligt kitt
Instruktionerna är lite luddiga, men i övrigt så är det som det ska vara. paketeringen var riktigt bra så postmord skedde inte :)
Nisse - Created at 2018-02-04 16:59:44

Artiklar 1 till 20 av totalt 3555

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 178